Här ser du hur du hur steg för steg registrerar dig i forumet. Som ett första steg måste du naturligtvis gå till forumet genom en länk här på hemsidan. Om du sedan ser upp till höger finns det två menyval under sökfunktionen upp till höger. Klicka på "Bli medlem"!

Då kommer du till denna sida där du behöver fylla i en identitet, lösenord epostadress och en s.k. Capcha-kod som är längst ned för att hindra automatiska registreringar som sedan används för spam-meddelanden i forumet.
Sedan får du antingen ett verifieringsmail som du måste klicka på för slutregistrering eller så blir du antingen inloggad automatisk eller så får du logga in genom länken som du finner bredvid registreringslänken. Det kan finnas alla dessa tre varianter beroende på om vi måste säkerställa att inte spam-robotarna överlistar registreringsfunktionen. 

Som grundinställning behöver du inte klicka på ett verifieringsmail, men kommer du inte in så kontrollera din epost om verifieringsmail har sänts. 

Kontrollera särskilt din egen skräp-postlåda, eftersom detta är ett automatiskt skapat email. Sådana email brukar filtreras bort av de flesta servrar.
När du loggat in kan du välja sektion i forumet genom att klicka på sektionen. Här har jag valt testfunktionen "Testa här!" och sedan är det bara att börja skriva sina meddelanden genom att klicka på den röda texten "Ny tråd"